Trailstars Falster bestyrelsesmøde d.23/1-2023

Mødet afholdt på Ny Kirstinebergvej. Afbud fra Camilla.

Dagsorden:

  1. Generalforsamling, dagsorden, dirigent, referent, valg, revisor. Der blev styr på disse ting, så vi er klar tirsdag d. 21. februar.
  2. Efter det officielle, vandrehakke/krus, kage/kaffe, foredrag/teaser ved Morten Vinge Olsen.
  3. Struktur, Bestyrelse, udvalg. Den kommende bestyrelse tager sig af dette.
  4. Tællere til sporene. Vi har modtaget 3 tæller fra Guldborgsund Kommune , som vi skal finde placering til på vores 3 spor (ikke Åhaven). Firmaet der har solgt dem til kommunen, ønsker selv at montere dem. Lørdag.28/1 kører et hold fra bestyrelsen ud og finder 3 lokationer, ét i henholdsvis Bangebro, Systofte og Hamborgskoven. Tællerne kan vi benytte kvit og frit og de skal være med til at give både os og kommunen info om hvor meget sporene bliver brugt.
  5. Sporstatus. Bangsebro. Lidt jord kommer frem, men ikke et problem. I forbindelse med bestyrelsen skal finde plads til nye tællere (se pkt. 4), vil sporene blive gennemkørt og tjekket.
  6. Børnetræning. Christina Figge har valgt at stoppe på børnetræningsholdet. Kristian fortsætter. Deltagerantallet har været nedadgående gennem det sidste år. Det gives et skud og igår søndag startede Kristian noget nyt op.
  7. Kasseren. Vi har plus på kontoen, trods der har været den del regninger de sidste 14 dage.
  8. Vignette. Vi kontakter vores sponsorer og får bestilt 2023-vignetten så den er klar til generalforsamlingen.
  9. Nyt teknikhold- tilskud. Vi har modtaget forespørgsel, som vi tager seriøst og melder dette tilbage og drøfter dette efter kommende generalforsamling.

   EvT.

for referat jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »