Vignette

Hvorfor

Trailstars Falster tilbyder medlemsskab (se mere her) eller blot køb af Vignetten. Ønsker du ikke at være medlem, og dermed drage nytte af vores forskellige aktiviteter, kan du blot nøjes med at købe vores Vignette til kr. 200,00 årligt for at benytte MTB-sporene i Systofte Grusgrav og Hamborgskoven. Dette betyder at bruger du ét eller begge spor jævnligt, så opfordrer vi til, at man køber dette lille klistermærke og montere det på cyklen (ikke afgørende hvor). Beløbet går til lodsejerbetaling samt til Trailstars Falster’s arbejde med at vedligeholde og bygge på MTB-sporene, herunder også Bangsebro-Sporet og Bikeparken Åhaven

Hvornår

Vignetten bliver udbudt efter vores generalforsamling i februar hvert år.

Hvem

Alle der kører jævnligt på de nævnte spor. Børn og unge under 16 år er gratis. Er du endagsturist er det ligeledes gratis.

Hvor

Vignetten kan købes (afhentes for medlemmer m/kvittering) hos

Cyklebørsen i Nykøbing F. 
Bikes'N'Stuff i Nykøbing F.

Derudover sælges den på Trailstars Falster’s spordage og andre arrangementer. Betaling kontant eller på Trailstars Falster’s MobilPay 61317. Eventuelt sender du os en mail eller en besked på facebook, hvis du ikke lige kan bruge en af ovennævnte muligheder eller bare vil støtte projektet.

God tur på sporene.

Translate »