Bikepark Åhaven

Det siger brugerne af parken:

Jeg mangler noget landing efterhånden 😉😂Ej spøg til siden. Af hjertet tak for anlægningen af Bikeparken det har betydet virkelig meget for mig personligt ❤️Et sted hvor jeg kan fuldt fokusere på nuet og blokere alle tanker ude det er virkelig dejligtJeg havde ikke kørt MTB hvis ikke denne park var blevet anlagt, at køre i et alment spor siger mig ikke noget Tak til alle 🤙 Valon Ajeti Shaqiri  22/11-2021

Bikeparkens adresse: Åhaven 1, 4800 Nykøbing F.

I forbindelse med at Guldborgsund Kommune har anlagt en Klima Sø ved Åhaven i Nykøbing F., som ligger tæt på Bangsebro Sporet, er der store mængder overskydende jord, som er forblevet i området og i et samarbejde mellem Trailstars Falster, Dirt Builders og Guldborgsund Kommune er Bikepark Åhaven blevet til.

Efter mange måneders arbejde, er Bikeparken færdig (oktober 2020). Den byder på tre linjer, med forskellige sværhedsgrader. Dirt Builders har stået for jord- og grusarbejdet, mens Trailstars Falster har stået for træarbejdet (wall ride, stor træbro, bænke m.m.) Hele parken er belagt med 0-16 mm Jelsa granit, som gør, at der kan køres i stort set al slags vejr, hele året rundt.

Nu med mulighed for køb af tøjkollektion med Åhaven Bikepark eget logo. Se webshop og billeder

De 3 linier ned igennem parken har fået navne:

  • Blå Å-expressen og har flow og fart.
  • Rød Tornado har masser af sving og hop.
  • SORT TYR har 3 store hop og bør ikke køres ved megen sidevind🚴👍

FESTEN i BIKEPARK ÅHAVEN ER STARTET 😊👏🤩Ultimo oktober 2020 åbnede Trailstars Falster Bikepark Åhaven og byder alle velkommen til at besøge den fedeste MTB legeplads. Smilene og glæden har præget billedet – se med her i videoen lavet at de unge hoppeglade knægte og mærk stemningen.Kig endelig forbi ved lejlighed – tjek lige vejret, pas på hinanden, husk sikkerheden, vis hensyn og rigtig god tur både med og uden cykel.

Det er vigtigt ‼️ at vi alle nu er med til at gøre parken til et sjovt sted at opholde sig. Man hjælper hinanden, passer på sporet, og er opmærksom på vindforhold🌪 i forhold til de store hop.

Fra Trailstars Ungdoms åbning af parken

Vi glæder os som små børn til at Åhaven bikepark bliver færdig😁
Den er allerede super sjov og udfordrende. Det kan kun blive godt!!!🚵‍♂️🚵‍♂️🚵‍♂️
Video af Felix Knowlton og Magnus Guttner 28. juli 2020

Find Bikepark Åhaven her

Åhaven 1, 4800 Nykøbing F. er den nye adresse for Bikepark Åhaven.

Fra Foketidende 10/10-2020
Fra Folketidende lørdag 1=/10-2020
Klimasøen blev indviet officielt d. 6. december 2019 af Borgmester John Brædder fra Guldborgsund Kommune. Bakkerne til venstre vil den næste halve år frem mod sommeren 2020 bliver til et MTB spor.

Lokalavisen Folketidende har bragt et par artikler om projektet ved Åhaven:

Klimasø er ved at tage form nær Tingsted Å, 20. juli 2019

Klimasø mod vandmasser, 10. marts 2019

Maskinerne er igang ved Åhaven
Råskitse fra august 2019 af hvordan jorden bør lægge for at få optimale betingelser for at lave et nyt mtb spor.
Bikepark Åhaven åbnet oktober 2020
Samarbejdet mellem Trailstars Falster, Dirt Builders og Guldborgsund Kommune gennem det sidste år har udmøntet sig i Danmarks næststørste Bikepark.
Translate »