Systofte Grusgrav

Systofte Grusgrav (4 km øst for centrum)

Kontaktperson: Ronnie Romme Hansen mobil nr. 

Sporet i Systofte Grusgrav er Trailstars Falsters bud på en forlystelsespark for MTB ryttere og en oplagt mulighed for at finde dit indre legebarn frem. Vildt singletrack på 5 km. Det er godt afmærket og de fleste svære features har nemmere linier. De blå linier kan køres af de fleste, mens de røde og sorte er teknisk svære. Sporet snor sig på grusgravens bakkekamme og ned af de stejle skranter til søbredden og op igen. Det minder mest om ét stort teknikspor, for der er virkelig bygget mange features, såsom pumptracks, drops, wall-rides, hop, berms, rockgardens og lange broer i flere niveauer. I bunden ligger et hyggeligt fællesområde, det naturlige samlingssted med borde & bænke og et muldtoilet. Ved siden af ligger en mobil pumptrack bane, en linie med hop & drop og op ad skrænten ligger 2 shelters med bålpladser. 

Absolut et kig værd for både eventyrlystne ryttere og for andre sporbyggere med mod på at suge nye indtryk og ikke mindst for familien med madkurven under armen, som vil se på spændende features med eller uden cykel. 

NYT NYT Sommer 2019. “Rottehullet” er nyeste skud på stammen i Systofte. En lille bikepark er udviklet af Trailstars Falster, og med nedkørsler som Olsen, Clausen og Meyer, er der nu mulighed for at træne teknik. Det er muligt at holde pause bag læhegnet og skue over hele “Rottehullet”.

 

Start: Systofte Bygade 2, Systofte, 4800 Nykøbing F. 

Pris: (eventuelt donation på Mobilpay 61317), eller se vores side om Vignetten

Geokoordinater: Longitude : 11.9296904, Latitude : 54.78082732

Find sporet her 

Nuværende og fremtidigt MTB spor i Systofte Grusgrav

Nuværende og fremtidigt MTB spor i Systofte Grusgrav (status medio 2017: de orange del er også en del af sporet nu).

Sporet i Systofte er støttet af:

Dagligt vil du kunne finde os på Facebook Det er her vores spordage samt andre arrangementer bliver slået op.

Video fra 15. december 2018 hvor vi afholdt Vintercup 18/19 i samarbejde med bl.a. Nakskov Cykle Club

Translate »