Foredrag: 16/1-23 “Fra Ildlandet til Ishavet på cykel fra Argentina til Alaska”

Sted: Sophieskolen Merkurs Plads 4, 4800 Nykøbing, lokale A113.

****TILMELDING NØDVENDIGT**** Der er plads til 60 personer.

Alle medlemmer af Trailstars Falster har modtaget invitation på mail 30/10-22.Tilmeldingsfrist fredag d. 13/1-23 via HoldSport.

Også åbent for ikke-medlemmer, pris kr. 50,00 pr. person.Tilmelding for IKKE-medlemmer: Send os en mail på trailstarfalster@gmail.com

I pausen vil der kunne købes lidt forfriskninger.

_______________________________________________________________________________

Fra Ildlandet til Ishavet på cykel fra Argentina til Alaska

Et eventyr gennem 2 kontinenter, 15 lande, 30.500 km og 21 måneder

Kenneth Bruun Jørgensen og Marie Stoubæk drog i januar 2017 ud på en ekspedition fra Ushuaia, verdens sydligste by, og cyklede gennem Sydamerika, Mellemamerika og Nordamerika, hvor de nåede målet i Alaska, oktober 2018. 

Hør om deres livs eventyr, hvorfor de valgte at tage afsted, og hvordan de traf beslutningen. Igennem historier og flotte billeder, fortæller de om at cykle i høje bjerge, den vilde natur og om den store gæstfrihed, de mødte overalt. Om livet i andre kulturer, fjernt fra os. Og om hvordan cykelturen ikke blot foregik på flad asfalt, men via snørklede bjergstier, langt fra turiststrømmen.

Kom med på bagagebæreren og hør om, hvordan det er at leve næsten 2 år på en cykel med kun 20 kg bagage, et lille tomandstelt og masser af tid til at tænke sig om.

Læs mere om Kenneth og Maries eventyr på bikepackers.dk

Se vores kalender for øvrige arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »