Foredrag: Fra Ildlandet til Ishavet på cykel fra Argentina til Alaska

Alle medlemmer har modtaget en invitation på mail via HoldSport søndag d. 30/10-22:

Ad flere omgange har vi I bestyrelsen ønsket at tilbyde vores medlemmer lidt ekstra krydderi i de mørke vintermåneder, men vi er blevet bremset et par gange pga. Covid19. Nu håber vi at det er lykkens gang 🙂 Så derfor vil vi gerne inviterer alle medlemmer til et spændende foredrag. Vi har begrænset pladser og det er først til mølle. Alt du skal gøre at tilmelde dig på Holdsport (se din mail).

Tilmeldingsfrist er 30/11-22. Efter denne dato byder vi resterende pladser ud til offentligheden til en pris af kr. 50,00. Det meldes ud på Facebook 1. december

I pausen vil I kunne købe lidt forfriskninger.

Mvh Bestyrelse Trailstars Falster
Dato: mandag 16/1-23 kl. 1900-2100 Sted: Salen, Hovedbiblioteket, Rosenvænget 17, 1. sal, 4800 Nyk F.

Fra Ildlandet til Ishavet på cykel fra Argentina til Alaska

Et eventyr gennem 2 kontinenter, 15 lande, 30.500 km og 21 måneder

Kenneth Bruun Jørgensen og Marie Stoubæk drog i januar 2017 ud på en ekspedition fra Ushuaia, verdens sydligste by, og cyklede gennem Sydamerika, Mellemamerika og Nordamerika, hvor de nåede målet i Alaska, oktober 2018. 

Hør om deres livs eventyr, hvorfor de valgte at tage afsted, og hvordan de traf beslutningen. Igennem historier og flotte billeder, fortæller de om at cykle i høje bjerge, den vilde natur og om den store gæstfrihed, de mødte overalt. Om livet i andre kulturer, fjernt fra os. Og om hvordan cykelturen ikke blot foregik på flad asfalt, men via snørklede bjergstier, langt fra turiststrømmen.

Kom med på bagagebæreren og hør om, hvordan det er at leve næsten 2 år på en cykel med kun 20 kg bagage, et lille tomandstelt og masser af tid til at tænke sig om.

Læs mere om Kenneth og Maries eventyr på bikepackers.dk

Se vores kalender for øvrige arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »