Bestyrelsesmøde d. 25/10-2022

Foto: Bevis for netop modtaget donation, se længere nede referat under evt.

Mødet afholdt på Maderne uden for Nykøbing. Hele bestyrelsen samlet.

Foto: Bevis for netop modtaget donation, se længere nede referat under evt.

Dagsorden

 1. Webshop. Tina T. har lavet aftale med Profilbutikken om yderligere produkter på webshoppen. Dette synes vi er en god ide. Vi taler videre med Tina om de sidste detaljer, og hvormeget vi skal “smide” ind i forhold til forventet efterspørgsel.
 2. Tilskud til Torsdagsholdet. Svarende til aftale med ungdommen får de et beløb på kr. 5.000,00 til rådighed frem til 1/4-23. Kvitteringer til kasseren løbende, tak 🙂
 3. Kommende foredrag i januar. Arrangementet bliver mandag 16/1-23 med Bikepackers. Vi laver invitation på mail til medlemmer. Det bliver på biblioteket i Rosenvænget.  
 4. Øvrige vinteraktiviteter. Pt forsøger vi med social rides og der kommer et foredrag i januar. Er der ønsker fra medlemmer er vi lydhøre og hjælper gerne.
 5. Sporstatus. Per har været Hamborgskoven og forsøgt at gøre broen ved vandet mindre glat med noget sand og lim. Vi håber det hjælper. Efter en hurtig beslutning i efterårsferien brugte Per sammen et par stykker mere med at køre granitstabil på sporet. Sporet er lige blevet blæst. I Systofte skete der lidt på spordagen i starten af oktober. Ronni har scapet en ekstra gang derude efterfølgende. På Martin’s bro er der nogle løse brædder vi skal have kigget på. I Bangsebro har vi en halv aftale med Jens M. omkring  udskiftning af brædder på nogle broer. Vi tager kontakt til “blæserholdene” fra sidste år om de skulle have lyst til endnu en sæson.
 6. Feedback på Social Ride. Arrangementet blev flyttet fra Faksinge i sidste øjeblik da skoven var lukket pga. en eftersøgning. Vi flyttede til Hamborgskoven og 12 deltog. Der blev delt nogle grupper. Udover et par ture rundt i skoven blev der også lige tid til at flytte nogle træ-planker til kommede bro-projekter. En hyggelig dag afsluttende med kaffekage. Carina J har taget initiativ til den næste tur til Hedeland ved Roskilde.
 7. Bestyrelsens sammensætning fremadrettet. På nuværende tidspunkt ved vi at flere i bestyrelsen ønsker at stoppe til generalforsamlingen. Vi kunne godt tænke os ændrede opgaver i i bestyrelsen ved at lægge mere ud i udvalg.
 8. Struktur og fordeling af arbejdsopgaver i bestyrelsesarbejdet og udvalg. Har vi de udvalg vi har brug for og en tilstrækkelig kontakt til dem. Drøftet i punkt 7. Der arbejdes på tiltag.
 9. Ide: Kunne det være en ide at bytte spor med andre klubber hvor vi besøger dem og modsat. Drøftet. Absolut en mulighed. Vi arbejder på det og holder øje.
 10. Opslag og tilmelding til events. Hvordan sikre vi bedst at flere deltager og så mange som muligt ser vores aktiviteter.. Facebook’s algoritmer gør at nogle måske IKKE ser vores opslag. Det kan vi ikke gøre noget ved. Vi vil stadig slå arrangementer op, men vil også sende mail via Holdsport.
 11. Indkøb af mobile pumps. Da vi stadig ikke har brugt alle pengene vi modtog fra SparNord, derfor søsætter vi indkøb af flere.
 12. Åhavens 2 års fødselsdag. Skal det fejres, er vi blevet spurgt? Vi tænker måske mere at promomere (give den et kick-start) parken i forår
 13. Kassereren. Vi har plus på kontoen.

Evt. Næste møde mandag 23/1-2023

Igår modtog vores forening kr. 12.000,00 fra Døllefjelde-Musse Marked årlige udlodning af deres overskud i relation til afholdelse af markedet. Penge blev søgt tidligere på efteråret og de er øremærket til køb af granitstabil til vores MTB spor. Stor Tak til Døllefjelde-Musse Marked.

for referat JAA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »