Bestyrelsesmøde 18. august 2022

Foto: aftens udsigt fra mødestedet 🙂

Hele bestyrelsen samlet på Café Trekanten.

Gæst kl. 20.00 Kristian Vennevold fra løbsudvalget

Dagsorden:

  1. Trail & Enduro kurser. Vi skal have hørt om Claus stadig har lyst til at hjælpe inden vi gør andet. Evt. vil vi forhøre os hos nogle af vores medlemmer med instruktøruddannelsen. Vi tager også en snak med DGI. Samtidig vil også høre omkring aflønning af instruktører, hvad muligheder vi har. Camilla tager sig af dette.
  1. Sommer- & vintercup, Medieløb (Kristian Vennevold deltager på dette punkt). Sommercup næste år aflyses, pga den manglende deltagelse i år. Vi vil have mere fokus på ture til andre spor. Vintercup: Hamborgskoven udgår fra denne serie, da vi allerede har både sommercup og medieløb kort tid forinden. Systofte vil sædvanen tro være i december. Medieløbet 4. september. Vi mangler nogle til at hjælpe til dette, da flere fra løbsudvalget ikke har muligheden denne dag. 
  1. Ungdomstræning/Børn. Starter op imorgen (fredag 19/8-2022). Fredag er blevet ny træningsdag 1630-1800. Vi har haft forespørgsel fra forældre med børn under 10 år. Skal vi starte noget op her? F.eks forældrebarn cykeltest over 4 gange.Lidt udfordringer første træningsdag. Kristian er på Island og Christina er skadet. Camilla møder op.
  1. Sporstatus: Systofte er lige blevet friseret (ryddet for ukrudt/højt græs). Der er nogle defekt brædder på nogle broer på vej mod Systofte vi skal have kigget på næste spordag i oktober. Hamborgskoven er super fin iflg. nogle brugere. Per vil lave et forsøg i Hamborgskoven med noget epoxy/skarpt sand på broen ude ved vandet. Desuden har vi et par planker ligger ved skovfogedboligen som vi skal bruge til at skifte nogle udtjente broer ude langs asfaltstykket.

       Bangsebro sporet bliver passet af Kaj og Jens, som klipper og holder lidt øje derude og taler             med Per hvis der er  noget slemt derude. De skifter et par brædder i nær fremtid. Åhaven har vi ikke styr på. Per tager en snak med Alex. 

  1. Grill i graven for medlemmer og påhæng/børn. Er planlagt lørdag 27/8 kl. 1500 Fri leg/cykling på egen hånd eller sammen med andre. Grill kl. 1800. Trailstars Falster giver grillmenu ved tilmelding på begivenhed. Antal personer. Tilmeldingsfrist 23/7-22
  1. Kasseren. Vi får stadig solgt lidt sokker, Der tikker også lidt penge ind fra gæstekører. Salget af vignetter giver også lidt på kontoen. Vi skal dokumentere vores køb af mobile pumps overfor Spar Nord i forbindelse med deres donation på kr. 10.000,00 før sommerferien. Forespørgsel fra ungdom om t-shirts. Dem vil vi naturligvis gerne sponserer.

Evt. Næste gang vi får mulighed for at søge fonde, skal vi søge tællere til sporene samt bord- & bænkesæt til Systofte, måske i samarbejde med ungdomsskolen/crossklubben.

Kvinder på MTB starter op igen på mandag. 

Vi skal være bedre til at “brande” os på f.eks. lovestorm, alt tilladt Nykøbing osv.

DGI tilbyder “Min forening” gratis. Hvad er det? Camilla spørger DGI

Næste møde tirsdag 27/9-22

For referat JAA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »