Har du husket at betale dit kontingent?

Ellers kan du stadig nå det. Se mere på medlemssiden.

Pr. 15. juni 2022 vil vi gennemgå vores grupper/kørefællesskaber (Tirsdagsholdet – Trailstars FalsterTorsdagsholdet – Trailstars FalsterKvinder på MTB – Trailstars FalsterTrailstars Freeride og Trailstars Ungdom ). Skulle der mod forventning stadig være nogle, som ikke har betalt kontingentet for sæsonen 2022, vil man blive slettet af de enkelte grupper. Trailstars Ungdom er dog en undtagelse, da det kun er børnene, som skal have betalt, mens ikke-aktive forældre til børnene ikke behøver medlemsskab.

Gruppen Trailstars Falster (tidligere MTB Falster) er stadig en åben for alle. Det kræver ikke medlemsskab at være en del af denne.Vores hovedside Trailstars Falster kan alle like og være en del af.De bedste sommerhilsner fra bestyrelsen i Trailstars Falster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »