Medlemsskab


Medlem 150. 5. juli 2019

Medlem 150

Vi er stolte og glade i Trailstars Falster. TAK for opbakningen foreløbig :)150 medlemmer (heraf 22 børn). Dejligt med så mange nye ansigter og STORT velkommen til Jer alle.Og husk vi har plads til endnu flere. Så går du og kræser om den varme grød og ikke fået besluttet dig endnu, så kan du sagtens nå at melde dig ind. Jo flere, jo stærke fællesskab og jo hyggeligere.Samtidig vil vi gerne minde om vores Bike & Bål event lørdag den 17/8 i Systofte Grusgrav. Denne dag er der mulighed for at se og afprøve vores kæmpeprojekt "Rottehullet", du kan komme på kursus og blive endnu bedre på MTB'en, du har mulighed for at afprøve cykler af forskellige mærker. Dagen byder på alt fra cykling til hygge ved naturskønne Systofte Grusgrav.God sommer fra os alle i BestyrelsenPer, Alex, Martin, Mette og Jesper

Slået op af Trailstars Falster i Fredag den 5. juli 2019

Vi er stolte og glade i Trailstars Falster. TAK for opbakningen foreløbig 🙂

150 medlemmer (heraf 22 børn). Dejligt med så mange nye ansigter og STORT velkommen til Jer alle.

Og husk vi har plads til endnu flere. Så går du og kræser om den varme grød og ikke fået besluttet dig endnu, så kan du sagtens nå at melde dig ind. Jo flere, jo stærke fællesskab og jo hyggeligere.

Samtidig vil vi gerne minde om vores Bike & Bål event lørdag den 17/8 i Systofte Grusgrav. Denne dag er der mulighed for at se og afprøve vores kæmpeprojekt “Rottehullet”, du kan komme på kursus og blive endnu bedre på MTB’en, du har mulighed for at afprøve cykler af forskellige mærker. Dagen byder på alt fra cykling til hygge ved naturskønne Systofte Grusgrav.

God sommer fra os alle i Bestyrelsen

Per, Alex, Martin, Mette og Jesper

Du kan blive medlem her

Se vores arrangementer (bl.a. Bike & Bål) her


Så nåede vi det :)

27. april 2019

Så nåede vi 100 🙂

Forening i udvikling 🙂 Tak til alle Jer nye medlemmer af Trailstars Falster. Vi har plads til flere – HUSK vores lille konkurrence som løber til 1. maj kl. 1200. Se mere på http://trailstarsfalster.dk/?p=1078

Slået op af Trailstars Falster i Lørdag den 27. april 2019
100 medlemmer. Og det efter kun godt 2 måneder fra vi startede op med kontingentopkrævning. Velkommen til alle Jer nye medlemmer.

Ønsker du også at blive medlem så klik her


Status & Konkurrence


Ved Rævebakkerne i Hamborgskoven

STATUS & KONKURRENCE😃 Pr. 14/4 har vi registret 83 betalende medlemmer (9 børn, 11 kvinder og 63 mænd). 

Der er sikkert stadig nogle, der gerne vil betale for et medlemsskab af Trailstars Falster, men ikke lige har haft overskuddet til at få det gjort.

Vi udlodder en lille præmie ved registrering af medlem nr. 100🎯. 

Alle der er medlem inden 1. maj 2019 kl. 1200 deltager i konkurrencen. Forudsætningen er selvfølgelig, at du har betalt og vi har registret 100 betalinger inden denne dato. Også medlemmer udover nr. 100 deltager selvfølgelig i konkurrencen 😃 Køb af KUN Vignetten er IKKE nok for at deltage. 

På dette link kan du se mere om medlemsskabet http://trailstarsfalster.dk/?page_id=897

Vi offentliggøre vinderen af konkurrencen på Facebook og vores hjemmeside søndag d. 5. maj 2019.

Dette opslag er lavet af  Trailstars Falster, Konkurrencen er på ingen måde er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

God søndag 😀

mvh Trailstars Falster / MTB Falster


50 & 2

Nu 50 medlemmer

22. Marts 2019.

Siden vi for 2 uger siden fik det første betalende medlem har vi d.d. rundet 50 medlemmer. Sikke en fantastisk start på Trailstars Falster nye epoke, som Sporbygger- og nu også cykelfællesskab. Tak foreløbig. Men vi kan være flere endnu. Så har du ikke nået at indmelde dig kan du gøre på på dette link Du kan også blot nøjes med årets vignette 2019, se mere her