Medlem 150. 5. juli 2019

Medlem 150

Vi er stolte og glade i Trailstars Falster. TAK for opbakningen foreløbig :)150 medlemmer (heraf 22 børn). Dejligt med så mange nye ansigter og STORT velkommen til Jer alle.Og husk vi har plads til endnu flere. Så går du og kræser om den varme grød og ikke fået besluttet dig endnu, så kan du sagtens nå at melde dig ind. Jo flere, jo stærke fællesskab og jo hyggeligere.Samtidig vil vi gerne minde om vores Bike & Bål event lørdag den 17/8 i Systofte Grusgrav. Denne dag er der mulighed for at se og afprøve vores kæmpeprojekt "Rottehullet", du kan komme på kursus og blive endnu bedre på MTB'en, du har mulighed for at afprøve cykler af forskellige mærker. Dagen byder på alt fra cykling til hygge ved naturskønne Systofte Grusgrav.God sommer fra os alle i BestyrelsenPer, Alex, Martin, Mette og Jesper

SlĂĄet op af Trailstars Falster i Fredag den 5. juli 2019

Vi er stolte og glade i Trailstars Falster. TAK for opbakningen foreløbig đź™‚

150 medlemmer (heraf 22 børn). Dejligt med så mange nye ansigter og STORT velkommen til Jer alle.

Og husk vi har plads til endnu flere. Så går du og kræser om den varme grød og ikke fået besluttet dig endnu, så kan du sagtens nå at melde dig ind. Jo flere, jo stærke fællesskab og jo hyggeligere.

Samtidig vil vi gerne minde om vores Bike & BĂĄl event lørdag den 17/8 i Systofte Grusgrav. Denne dag er der mulighed for at se og afprøve vores kæmpeprojekt “Rottehullet”, du kan komme pĂĄ kursus og blive endnu bedre pĂĄ MTB’en, du har mulighed for at afprøve cykler af forskellige mærker. Dagen byder pĂĄ alt fra cykling til hygge ved naturskønne Systofte Grusgrav.

God sommer fra os alle i Bestyrelsen

Per, Alex, Martin, Mette og Jesper

Du kan blive medlem her

Se vores arrangementer (bl.a. Bike & BĂĄl) her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »