Bestyrelsesmøde 3/2 2021

Denne gang via Messenger fra hver vores bopæl. Alle 7 bestyrelsesmedlemmer deltog.

Mødet var udskudt fra sidste uge pga.forskellige omstændigheder.

  1. Generalforsamling. Udsættelse pga Covid-19 til onsdag 21/4.  Der sendes ud til medlemmer samt lægges på facebook og hjemmeside. Et kommende forslag til kontigentstigning for børn vil blive flyttet til næste år. Vi søger stadig hjælp til kassererposten. Der undersøges internt om mulighederne. Vi undersøger ligeledes omkring et egnet lokale i forhold til Covid-19-anbefalinger
  2. Kassereren. Vores bankkonto er pt i plus, og der er penge til kommende lodsejerbetalinger. Vi har stadig penge til flere projekter i Åhaven fra de sponsorpenge, som kom ind i forbindelse med plant-et-træ projektet.
  3. Cykeludlejning. Vi skal se om vi via en partner kan gøre noget for de forespørgsler, vi får jævnligt omkring leje af cykler, da vi ikke mener vi er gearet til dette.
  4. Vignetter. 2021 er i trykken. 
  5. Sporstatus. Bangsebro trænger til lidt reparation hist og her. Der vil blive taget hånd om dette. Vejret er dog pt ikke lige det bedste til reparationer og det gælder iøvrigt alle vores spor.
  6. Aktiviteter? når vi åbner igen. …Vi afventer.
  7. Blæsehold, klippehold, festudvalg osv. Dette lægges op senere, når der igen åbnes op.
  8. Eventuelt. Vi tager fat i kommunen, da vi ikke kan aflevere vores regnskab til tiden (pga udsættelse af generalforsamlingen); dette i forhold til vores årlige tilskud til driften.

Næste møde onsdag 7/4

for referat jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »