Godt nytår 2021

Mon ikke året 2020 kommer til at blive husket som pandemiens år. Forår, efterår og vinter var landet ramt og årets ord blev samfundssind.

I Trailstars Falster mærkede vi også de nedlukningerne, som Covid 19 frembragte og stadig har, men heldigvis indordnede vi os på bedste vis og året blev alligevel et fantastisk år på mange områder. Ikke mindst da vi blev valgt som årets forening af Guldborgsund Kommune.

Nye medlemmer kom til både blandt de voksne og ungdommen og det ikke mindst takket være vores mange instruktører. Nye instruktører er kommet til og “gamle” har holdt ved.

Vintersæsonen inden Covid 19 i marts fik et nyt løft med et alsidigt program af flere sportsgrene. Ét blev så populært, at vi i den nuværende vintersæson har lavet hold med denne gren, nemlig YOGA.

Vores løbsudvalg har planlagt løb flere gange henover året, men aflysninger har desværre præget disse pga forsamlingsforbuddet. Vi har hørt de vender stærkt tilbage.

Ligeledes har vores årlige Møns-tur måtte lide det nederlag at blive offer for Covid 19.

På spordelen er der også blevet knoklet, når vi har kaldt til samling. Sikke en opbakning igen i år. Det har betydet at vi kan prale med måske nogle af DK’s bedst vedligeholdte spor.

Èt projekt har givet stor bevågenhed over det ganske land i år. Klimasøen ved Åhaverne og dén jord, der blev til overs. Med mange hænders hjælp i alle faser af projektet, blev BIKEPARK Åhaven det største i Trailstars Falster’s historie.

Grundet nedlukningen af landet ligger alle vores hold pt i dvale. Vi håber dog snart at kunne komme igang igen med 2021. Vi i bestyrelsen er ved at forberede os på en ny sæson 2021. Husk vores Generalforsamling i februar 2021 (ændring kan forekomme pga forsamlingsforbuddet)

I den forbindelse vil vi gerne takke alle vores medlemmer, vores instruktører, erhvervslivet, kommunen, andre foreninger, sponsorer, forældre og alle andre som har hjulpet os i 2020. Jeres hjælp har været fantastisk. TAK for det!

Alle ønskes et godt NYTÅR

Bestyrelsen Trailstars Falster.

Billeder fra året:

Trailstars Ungdom viser vores hæder frem
Pumptracken i Bangsebro er et aktiv for Børnehaven Kragereden og Skovbørnehaven Bangsebro Hus. Bruges dagligt.
Forbedringer i Hamborgskoven
Vores trailer har fået folie. Tak til sponsorerne
Instruktørerne fra Trailstars Ungdom på kursus på Bornholm
Bestyrelsesmøde med afstand i Covid 19-tiden
Vores nye Bikepark Åhaven set fra drone.
Vi er kommet på landkortet. Bikepark Åhaven har fået sin egen adresse: Åhaven 1 4800 Nykøbing F.
Aftenkørsel på vores MTB hold
Bikepark Åhaven….. der bygges.
Forlængelse af sporet i Hamborgskoven. Nu 6,7 km langt

Se mere fra Bikepark Åhaven

Generalforsamling 24. februar 2021

Bliv medlem

Støt Trailstars Falster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »