Bestyrelsesmøde 2. december 2020

Mødested: Horbelev

Hele bestyrelsen samlet.

  1. Sommerpuljen: er der lavet regnskab og sendt retur ? Cykler er i restordre og fristen for indsendelse af regnskab er udsat pga Covic 19,
  2. Sporstatus. Hamborgskoven: der er blæst for blade et par gange og der er lavet lidt forbedringer (step up på “bjerget”) Flere broer trænger til udskiftning og vi vil søge penge til bl.a. dette. Der vil blive nogle nye feature, som ungdomsafdelingen vil stå for med opbakning fra bestyrelsen. Systofte: Der er blevet blæst for blade og brugt lidt sav. Bangsebro: vi har granitstabil liggende til reparationer henover vinteren. Også her er der blevet blæst for blade nogle gange. 
  3. Træ-sponsor penge, hvad skal vi med resten: Der bliver købt endnu flere træer end oprindeligt planlagt da interessen har været så enorm. Desuden er der flere praktiske ting, som skilte, borde og bænke, aktivitetsområde i den flade del som der er ønske om.
  4. Status ungdom ved Martin. Hver søndag kommer 30-40 unge i alderen 6-14 år. Der bliver hygget rigtig meget især blandt de helt unge. Grundet Covic 19 er der pt et max deltager antal på 50 udover trænerne. Indenfor kort til vil trænerne sætte sig sammen og holde et møde. 
  5. Kasseren: pt er vi 241 medlemmer heraf 69 unge under 16år. Vores bankkonto er i plus og der er penge til fremtidige betalinger. 
  6. Generalforsamling: Der søges lokale og laves begivenhed på Facebook. Dato 24/2-2021 (og det er en onsdag)
  7. Hvordan ønsker vi at vores klub skal udvikle sig, hvilken ret skal vi gå ? Fokuspunkter i 2021. Ønske om et kommunikationsudvalg.
  8. Eventuelt:  Vignette 2021 sættes igang.

Næste møde 27. januar 2021

for referatet jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »