Bestyrelsesmøde 9/9 2020

Sted: Nr. Ørslev

afbud Mette

  1. Tilskud til kurser. Vi har mulighed for at sende vores ungdomstrænerteam på instruktørkursus på Bornholm. Det giver vi selvfølgelig tilskud til, (se iøvrigt nedenfor).
  2. Fordeling af de kr. 50.000,- som vi har søgt og fået tildelt fra DGI Sommerpuljen. Pengene er søgt til cykler og uddannelse af vores instruktør i Trailstars Ungdom.
  3. Trailer. Vores trailer er nu klar til at blive pakket ind i reklamer. (se billede nedenfor). Sponsorer har gjort dette muligt, og de vil være at finde på fronten. Tak til Jer alle.
  4. Vintercup. Pga landevejssæsonen er blevet forlænget i år, har vores samarbejdspartner Nakskov Cykelklub meddelt at 1. løb bliver i Nakskov 7. november. Se mere på vores hjemmeside . Vi arbejder selv på et løb i Hamborgskoven 3. oktober. Mere herom senere.
  5. Spor status, Åhaverne: det går fremad og vi håber at det bliver meget snart, at vi kan lave officiel åbning. Spordag i Bangsebro og Hamborgskoven behøves ikke pt. Der bygges pt lidt på Rottehullet i Sysfofte af nogle unge cykeldrenge. Alex sørger for skilt til toppen for at gøre opmærksom på byggeriet derude.
  6. Spordage( Hvor er vi på vej hen) Skal vi bygge mere kvalitet fremfor kvantitet? Der savnes flere features rundt om i f.eks Hamborgskoven. Vores “gamle” XC-spor ændres langsomt til spor med features, eller det i hvert fald, hvad vi planlægger fremadrettet. 

Evt. Der indhentes pris på 10 sæt førstehjælpskit til vores tovholdere på MTB holdene.

Næste møde, som tidligere planlagt 7. oktober

for referat jaaj

så vi ved at være klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »