Bestyrelsesmøde 16/12 2019

Hele bestyrelsen samlet på Strandboulevarden.

 1. Claus Westerholt fremlægger planen for et kommende stjerneløb i Nykøbing F., hvor Trailstars Falster har mulighed for at være en del af dette både som arrangør og deltager. 
 2. Generalforsamling. Hvem fortsætter. Skal vi udvide fra 5 til 7 personer? Booking af lokale. Indkaldelse og øvrige forberedelser skal på plads.
 3. Udvalg: Løbsudvalg, Turudvalg, Sporudvalg. Vil skal bruge ca. 3 til hvert udvalg. 
 4. OK Sponsor. 
 5. Kassereren. Vi har plus på vores bankkonto. Status medlemmer: 189 totalt (40 børn under 16 år, 27 kvinder og 122 mænd). Nyt program til medlemsregistrering  forventes igangsat efter nytår. Vi forventer at benytte “HOLDSPORT”.
 6. Kontingent og Vignette. Ny Vignette for 2020.
 7. Åhaven MTB Spor. Der er afholdt møde med Christian fra Dirtbuilders idag, angående gravearbejdet, som er gået igang. Vi afventer ansøgning om flere penge til projektet til at fuldføre, som vi godt kunne tænke os dét.
 8. Facebook. Vi har 2 sider. MTB-Falster og Trailstars Falster. Vi skal lægge opslag de rigtige steder og uden afsendernavn. 
 9. Sporstatus. Hamborgskoven: Mangler stadig 4 pæle. Skilte er bestilt. Systofte: Plads til forbedringer med toplag nogle steder. Bikeparken er ramt af det våde vejr. Der mangler stadig nogle pæle. Skilte og oversigtskort er bestilt. Bangsebrosporet er presset flere stedet pga skovmaskinerne og det våde vejr. Snedkerhøjene er blød men bliver god, samme med Niels’s mose.
 10. Trailer reklamer. Cyklebørsen, Morten Reitz, Massør AC massør har sagt ja, til at være med. 
 11. Vinterarrangementer: kommer snarest. Vi har 6 arrangementer af forskellige slags. Det bliver spændende 🙂 
 12. Dato for nyt bestyrelsesmøde : 6. januar.

for referat jaaj

Gå på opdagelse på vores nyes hjemmeside 🙂 Se f.eks vores Kalender eller vores MTB holdoversigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »