Bestyrelsesmøde 27. september 2022

Afbud fra Camilla og Martin

Afholdt Strandboulevarden Nykøbing F.

Dagsorden

 1. Indkøb af klipper, fondsansøgning. Per og Morten har fået en demo af klippere i forskellige størrelser til specielt  Systofte Sporet, hvor vi har skrænter og hurtig voksne ukrudt. De var meget imponeret af deres ydeevne. Inden indkøb skal vi have opbevaring af samme og forsikring på plads. Vi er enige om vi ikke skal bruge klubkassen men at den hovedsagligt finansieres af midler ude fra. Kan vi evt. leje den ud til andre sporbygger? Kan vi måske finde en haveentreprenør der vil købe og anvende i sin forretning. Vi vil arbejde på forskellige løsninger for at komme vores problem med tilgroning i Systofte til livs.
 1. Fælles sociale rides i weekender mm. Nu når f.eks. vores kvinder på mtb stopper sæsonen kunne vi slå week-end ture op stedet. Lige som torsdagholdet også gør en gang imellem. Vi I bestyrelsen vil prøve at slå det første op med håbet at andre vil gøre det samme på et andet tidspunkt. Vi arbejder på første social-ride søndag 16/10 kl. 10.00 i Faksinge. Trailstars giver kagen denne dag.
 1. Sporstatus. Systofte: Den nedre del af Erlings Bro skal have nye brædder. Der kunne godt bruges noget granitstabil nogle steder (Per har styr på dette). Bangsebro har nogle broer der kræver nye brædder. Efter Gammel Eg og et par steder mere mangler noget granitstabil. Per og Morten hjælper  en dag, så det faste team, Kaj, Jens og Carsten derude, får en hjælpende hånd. Hamborgskoven er super fedt, men der mangler også nogle småting derovre, bl.a. skal vi have gjort broen ude ved vandet knapt så glat.
 1. Generalforsamling, tid og sted. Tirsdag 21/2-22  kl. 1900 på Østerbroskolen.
 1. Åbne/lukkede grupper. Har vi skudt os selv lidt i foden ved at have vores forskellige holdgrupper lukkede? Måske. Vi forsøger at lave grupper åbne igen, men stadigvæk skal man være medlem for at deltage i træninger, arrangementer osv. Der vil således stadig være spørgsmål inden vi lukker ind. Trailstars Freeride & Trailstars Ungdom forbliver uændret og lukkede.
 1. Tekniktræning- status og planer. Peter Langerup har nu haft en tekniktræning og vi arbejder på nogle flere med ham. Nye datoer søndag den 9/10 i Systofte og Lørdag  12/11 i Bangsebro. Peter laver opslag på Facebook.
 1. Status på holdene, aktivitetsniveau. Mandagsholdet Kvinder på MTB. Der har været 3-4  hver gang. Sæson slutter op et par gange. Der arbejdes på at køre i nogle week-ender. Tirsdagsholdet har fået tilgang af Michael Irø til at hjælpe Jan H. i tovholdertjansen, Tak for det. Aktiviteten har været lidt nedadgående. Torsdagsholdet har haft nogle ture og aktivitet er blevet større. Trailstars Ungdom har lige arrangeret en veltilrettelagt tur til Valåsen i Sverige for de hoppeglade.
 1. Kasseren. Medlemstal 55 børn (sidste år 80), Voksne 174 (sidste år 203). Vi har positiv bankbeholdning. 
 1. Aflønning. Holdingen er vi går den frivillige vej. Vi har undersøgt hos DGI og de siger at man skal overveje nøje om man indføre løn, da det vil medføre en masse arbejde. De fleste foreninger køre med en engangsbetaling, som tak for sæsonafslutning. Selvfølgelig bør vi betale for evt. udlæg til fx udstyr, transport eller tøj, men det gør vi allerede. Vi kan booke et møde med dem, hvis vi gerne vil drøfte yderligere. Dette ikke aktuel indtil videre.
 1. “Min forening” platform. Mette har tjekket deres hjemmeside. Der er en pendant til Holdsport. Vi skifter ikke umiddelbart ikke, da Holdsport fungerer fint og den er gratis til vores medlemsadministration.
 1. Thor, Bike n´Stuff har spurgt ind til om opslag på Facebook og Vignette udlevering til ny sæson. Ja til begge.
 1. Vinteraktiviteter. Vi arbejder på et foredrag i januar og har en føler ude om yderligere aktiviteter på enkelt-dage.
 1. Julefrokost. Forespørgsel fra medlem, som gerne vil arrangerere 18. november på Jernbane-cafeen. Vi giver tilskud pr. medlem.

Evt. Nyt møde 25/10-22

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »