Bestyrelsesmøde 12/4-22

På Holmegårdsvej, Marielyst, hvor Camilla havde sørget for påskefrokost.

Afbud Martin.

Indbudte: Kristian Figge, Christina Figge & Alex Troelsen

Dagsorden:

  1. Status Trailstars Ungdom v/ Christina/Kristian. 15-20 tropper op til træninger. Dem som kommer er dem som ikke bliver “sparket” afsted af deres forældre. Der er ændret i træningstiderne, som har betydet lidt nye ansigter og farvel til andre.  Hjælpere pt: Birk, David, Jesper skytte, Helmuth Holse, Martin Busk. Der er taget kontakt til Thor MJ for yderligere hjælp. Alder 10 år og opefter. Har man ikke cyklet tidligere kræves en forældre der deltager. Der blev talt om vi skulle opstarte noget for mindre børn (dus med din cykel), for måske at kunne føde ungdomsgruppen med nogle med mere “erfarende”. Gruppen mangler dog stadig en voksen hjælper før det måske kan lade sig gøre. Lige nu passer 15-20 børn meget fint. Måske kan man tage 5 stk mere. Der blev sidst holdt førstehjælpskursus i 2020. Der er lagt ny forespørgsel ind på nyt kursus. Der er også forespørgsel ude på nogle trøjer og bukser og foreningen siger OK til evt. sponsoraftaler.
  2. Åhaven (Alex) Afventer svar fra naturstyrelsen på sti mellem Bangsebroskoven og Systofte Skoven under banen. 
  3. Sporstatus Bangsebro: Der mangler 5 brædder på en bro. Jens M udbedre. Hamborgskoven: der nogle få steder, som mangler granitstabil (dette kan vi ikke pt opdrive). Systofte: Ny nedkørsel skal gøres færdig. B-linie omkring volden skal gøres bredere. Åhaven: Ny startrampe til bag på bakken. Spordag 7. maj skal boostes.
  4. Sommercuppen, udgår, da Martin havde meldt afbud.
  5. Kasseren: 47 børn 164 voksne har betalt foreløbig. Vi har positivt beløb på kontoen.
  6. Ansøgninger:  Kompan er søgt med mobile pumps. Afslag fra Sol & Strand.

Evt. Mandagsholdet for kvinder ved Mette er startet op.

næste møde 25. maj

for referat JAAJ

Camilla’s hjemmelavede kage
Tarteletter før dagens møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »