Bestyrelsesmøde 9/3-2022

Mødested: Moderne 2 i Nr. Ørslev. Alle medlemmer mødt op.

Bestyrelsen konstituerede sig ret efter generalforsamlingen d. 24/2-22: Formand Per Hovdreng Lise, Næstformand Camilla Romme Hansen, Kasserer Mette Aarslew-Jensen, øvrige medlemmer: Morten Reitz, Michael Højlund Larsen, Martin Busk og Jesper Aarslew-Jensen.

  1. Udvalg/arbejdsgrupper, råderum:  Ungdomsudvalg, Løbsudvalg, Turudvalg, Sporudvalg, Blæser/Trimmergruppe etc. Camilla laver oplæg til næste møde. Mette tager fat i Christina Figge og aftaler deres økonomiske råderum for sæsonen allerede nu.
  1. Godtgørelse, spordage, kørsel osv. Hvad er vores holdning. Camila skal til møde med DGI og vil forhøre sig om deres erfaringer.
  2. Holdene, nye hjælpere. Camilla tager fat i C. Figge omkring opslag på Trailstars Ungdom om forældrehjælp på holdet. Kvinder på MTB køre mandag og Mette har styr på det, med diverse hjælpere. Kvinder kører også torsdag, men sammen med torsdagholdet.Torsdagsholdet mangler et langsomt asfalthold. Vi vil forsøge at lave noget månedlig træning på torsdagholdet samt nye kurser frem til sommeren. Vi spørger først Claus og derefter DGI. Tirsdagholdet kunne godt bruge nogle hænder. 
  3. Fonde/ansøgninger. 2 ansøgninger sendt (Sol&Strand og Andel). MIchael søger Kompan for nogle mobile pumptrack. Vi kunne godt bordbænkesæt til både Åparken  og Systofte.
  4. Kasseren. Vi positiv beholdning i banken. Pt 70 børn og 207 voksne. 
  5. Arrangementer og ture. 
  6. Sommercup. Planlagte datoer: 10/4 Næsgaard, 22. maj Systofte, 19. juni Mølleløb, 21. August Hamborgskov.
  7. Spordage. 9. april og 7. maj

Næste møde 12/4-22

For referat jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »