Bestyrelsesmøde 25/10-2021

På Strandboulevarden, Nykøbing F. Alle 7 bestyrelsesmedlemmer deltog.

 1. Netværksmøde- mødested (mødet er aflyst, og derfor ikke basis for drøftelse) DGI sender besked til de tilmeldte.
 2. Torsdagshold. Køres som tirsdagshold. Vi laver nye grupper for de forskellige hold på Facebook, altså lukkede grupper kun for medlemmer. Nogle af de eksisterende hold på Facebook nedlægges. Alt dette koordineres mellem jaaj og crh og der skrives ud om dette til medlemmerne. Dette er resultatet af vores møde tidligere med DGI og deres Facebook-ekspert.
 3. Besøg af DGI og MTB United d. 10 nov. Morten fra MTB United kommer denne dag for at se og mærke vores spor.
 4. Halloween, hjælp, fotograf/billeder, samtykkeerklæring. Halloween 16. november prøver vi dette nye indslag i samarbejde med Kasper Krog, som har valgt datoen. Arrangement er lavet som begivenhed på Facebook. Vi skal være opmærksomme på regler for GPDR når vi benytter os af billeder taget af professionelle fotografer.
 5. Sporstatus. Hamborgskoven er i god stand, også efter vintercup i week-enden; den blev faktisk bedre. Bangsebro: efter en uges regn er der nogle af de nye “buler” der er lidt smattede, men ellers i god stand. Systofte: Fornuftig stand, men der er kommet nogle render, som vi skal have kigget på inden vintercuppen den 11. december. Søndag den 14. november laves mini-spordag sammen med Trailstars Ungdom.
 6. Kassereren. Vi har stadig penge i banken, også efter de ting (4 læs granitstabil, en forrude til en frontlæsser, forplejning mv) som vi endnu ikke har fået faktura på. Vi har solgt Bambussa Strømper og lavet en god sum penge til bl.a. vores ungdomsafdeling. Vores bogføringsfirma, som  vi har ansat til at hjælpe os har skiftet medarbejder.
 7. Julefest/ tilskud. Vi giver et tilskud på kr. 100,00 pr deltager til køb af drikkevare, som styres af Alex.
 8. Jul hos Børsen. Dette i samarbejde med med Jan Cyklebørsen. Dato 7. december. Arrangement lavet som begivenhed på Facebook
 9. Sponsor- retningslinjer- hvad kan vi tilbyde. Vi tager det gang til gang og er opmærksomme på ikke at forfordele nogen.
 10. Vintercup Systofte + billeder. Vi skal sørge for at kontakte fotograf til næste vintercup i Systofte.
 11. Vinteraktiviteter, Værkstedsaftener kommer efter jul. Yoga m.m. Vi har ikke kunne opdrive et lokale. Hvis vi finder noget forsøges at starte noget op. Vi tager kontakt til DGI ang. et foredrag.
 12. Visioner Åhaven, Dirtjump område. Vi vil forsøge at kontakte kommunen for at sætte noget igang fremadrettet.
 13. Eventuelt. Velkomst arrangement den 6/11 i kommunen. Vil skal sørge for at aflevere nogle af vores brochure til dem. Dato for kommende generalforsamling torsdag 24. februar 2022. 7/1-2022 Fællesspisning med tovholdere/trænere og bestyrelse. Næste bestyrelsesmøde 7/1 kl. 1700.

For referat jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »