Bestyrelsesmøde 17. august 2021

Hele bestyrelsen samlet på Strandboulevarden, Nyk F.

  1. Medieløbet. Per har holdt møde i Hamborgskoven med DR og DGI d.d. Prisen er blevet sat ned i forhold til de først udmeldte priser. Det praktiske  omkring sporet til dagen, står vores løbsudvalg for. De holder møde om kort tid. Start tidspunkter er desuden ændret så første start er kl. 10.00 og anden start kl. 12.00. Datoen er søndag 5/9.
  2. Spordage: Den 28/8 kl. 12.30 ryddes det værste ukrudt i Systofte inden vi starter Grill i Graven kl 1500. Den 18/9 Brobyggerdag i Hamborgskoven, hvor vi skal igang med nye broer til erstatning for de gamle. !0. oktober Spordag i Bangsebro 
  3. Grill i Graven: 28/8. Vil skal have forberedt nogle grill og havemøbler til dagen. Vi køber lidt forsyninger 
  4. Kasseren: Vores nye Regnskabshjælp, Susanne (SH Regnskab) har fået vores ting ned og vil fremadrette hjælpe os og dermed aflaste Mette. Vi har plus på bankkontoen. PT er vi 77 børn og 190 voksne i Trailstars Falster 🙂 
  5. Holdene: Ungdommen kører hver mandag. Ca. 30-35 deltagere. Kvindehold mandag starter på den kommende tirsdag. Tirsdagsholdet kører, men med færre deltagere.end tidigere, måske pga sommerferie lige er slut og folk skal igang igen. Mandfolk på MTB begynder på noget asfalt/grus kørsel samtidig med skovkørsel. Kvinder på MTB kører også torsdag og man overvejer at blande sig lidt,  mand/kvinde.
  6. Mærkedage: Klubben giver ikke gaver i forbindelse med højtideligheder (runde fødselsdage, brylluper osv.)
  7. Mountainbike United: DGI og Mountainbike United holder møde i denne uge for endelig aftale omkring samarbejdet fremadrettet. Vi har fået vouchers for gratis prøveperiode på deres PRO udgave. Denne er udsendt vi HoldSport til alle medlemmer. Der kommer også et opslag på Facebook.
  8. Kurser: Facebook kursus 15/9 for tovholdere og bestyrelsen. Der udsendes invitation.

Eventuelt : 

Julefrokost. Der bliver arbejdet på noget.

Prisfest Guldborgsund Kommune. Vi blev jo Årets forening sidste år og har fået invitation til at lave arrangement ved indgangen. Ungdommen er blevet spurgt om det noget for dem. 

Næste møde 6/10-2021 kl. 1900

For referat jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »