Bestyrelsesmøde 21. oktober 2020

Afbud fra Camilla

Sted Strandboulevarden, Nykøbing F.

  1. Generalforsamling fastsættes til onsdag d. 24/2-2021 kl. 1900. Lokale søges af Per  Kassereren ønsker at vi forsøger at finde en ny til posten.
  2. DCU medlemsskab. Vi overvejer at trække os ud. Jesper taler med Martin, DCU
  3. Materialeliste. Hver især undersøger hvad man har liggende, så vi har overblikket over vores samling af værktøj og cykler mm. Vi overvejer stadig om vi skal have forsikringer på disse ting.
  4. Status Åhaven. Toilet skal beklædes, Der kommer piktogrammer og infotavle snarest. Klistermærke med Trailstars Falster er under udarbejdelse. Logo under udarbejdelse. Der arbejdes på noget beklædning til købs. Et takkemøde med kommunen og alle de frivillige er sat igang. Der kommer invitation ud. Selve åbningen for kørsel i parken kommer meget snart. Der kommer lidt flere udgifter til sikkerhed (puder til stolper på broen samt epoxy/sand til bro) Ca. kr. 5000,00, som bestyrelsen/kassereren siger god for.
  5. Spor-status. Systofte: vandhul ved Rottehullet skal der ses på. Lidt kantsikring mangler. Ellers er spor pt meget fint Bangsebro: et par steder mangler der lidt stabil. Ellers fint. Hamborgskoven: Ændring af opkørsel på Bjerget. Der er lavet et piratspor med et Å-gap ved Bjerget. Det er ikke Trailstars der står bag dette. Vi vil måske udvikle det med hjælp fra Trailstars Ungdom 
  6. Sommerpulje. Er penge brugt og hvad fik vi? Kursus på Bornholm, 4 cykler incl beskyttelse, førstehjælpskursus, løbs-ure, træningsudstyr, klubtrøjer og værktøj. Alt er relateret til Trailstars Ungdom.
  7. Vinteraktiviteter: Status Yoga som starter 28/10, der er 18 tilmeldte. Jesper tjekker op på noget vinterforedrag.
  8. Facebook møde 27/10. Bestyrelse samt tovholdere deltager.
  9. Kassereren Antal medlemmer dags dato 220 heraf 52 børn. Salg af vignetter og støtte via MobilPay er steget i år i forhold til sidste sæson. Dagens banksaldo er positiv, men som året går på hæld er pengekassen ved at være tom.
  10. Eventuelt. Vi har fået henvendelse fra Velosolution omkring projektet med asfalteret pumptrack i Nykøbing F. Vi har ikke prioriteret det i år pga Åhaven Bikepark. Alex og Tina deltager i arrangement i Skovbørnehaven Bangsebrohus i uge 44, hvor de indvier deres nye MTB’ere, som Trailstars Falster har været med ind over. 

Ny mødedato onsdag 2. december kl 1800. Kl. 1900 inviteres tovholdere.

For referat jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »