Bestyrelsesmøde 2. marts 2020

Hele bestyrelsen samlet på Strandboulevarden i Nykøbing F.

  1. Foreningspuljen er igen åben. Vi skal have undersøgt hvad vi kan søge til.
  2. Puljeaften Guldborgsund Kommunen i uge 6. Camilla deltog og kunne fortælle om de forskellige puljer og hvad det kræves at søge.
  3. Løbsudvalg v/Martin: 17. april Næsgaard (enkelt start),  21. juni Kettinge, 29. august Systofte, 6. september Hamborgskoven. Samme procedure som i 2019 med lidt ændringer. Udvalget består iøvrigt af Martin Busk, Anders Olsen, Arne Boesen, Lars Henrik Rasmussen og Kristian Vennevold.
  4. Sporudvalg består af Per, Alex og Morten. Der arbejdes på at lave blæsehold (til blade) og vi vil søge penge til mere udstyr.
  5. Placering af kommende spordage samt datoer. Bangsebro 15. marts (toplag, buler og træ-feature), Hamborgskoven 13. april. Bikepark Åhaven (minispordag) 26. april. Systofte 16. maj (ukrudtbekæmpelse) Systofte 16. august (minispordag)
  6. Status vintertræning. 113 betalende for de 6 arrangementer, hvilket er flot opbakning.
  7. Kassereren. Mange har betalt kontingent, som forfaldt 1/3. Der bliver udsendt reminder. Vi har plus på kontoen. HoldSport fungere fint. Der ønskes budget for kommende spordage, så vi ved cirka hvad det koster.
  8. Åbningsfest Åhaven. Vi skal have planlagt en fest. Der laves en tråd så vi kan planlægge.
  9. Sæson opstart af vores hold. Der laves opslag for nye medlemmer. 

Eventuelt. Næste møde onsdag 1. april kl. 1900. Tøjkøb via Endura har ikke helt fungeret godt nok endnu. Vi krydser fingrer. Vores trailer skal snart beklædes med reklamer/billeder. Der bliver indhentet dato for møde om sociale medier, og gerne inden næste møde og dette for bestyrelsen samt dem der ellers laver opslag på Facebook.

For referat JAAJ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »