Spordag i Systofte 26/5

Svært at få armene ned💪 Mere end 100 tons jord er blevet flyttet rundt. 
Over 30 frivillige har brugt søndagen på Systofte Sporet. Vores nye tiltag med en FUNPARK tager form: ROTTEHULLET med 39 fede features på 3 nye nedkørsler (Meyer, Olsen og Clausen) er påbegyndt 🚴 Rockgarden i granskoven🌲 er blevet opgraderet og ikke mindst det grønne langs sporene blevet klippet og skåret. 
Stor tak til Lodsejer Erling Hansen som udover at give os lov, også har givet os al jorden og lånt os en minigraver.
Også en stor tak til Thyges VVS A/S for lån af minigraver, Jan Cyklebørsen for at stå for frokosten, Morten Rich Reitz for materialer til læhegn ved FUNPARKEN. Christian Boding for lån af Rendegraver og Thomas Sylow for lån af Minifrontlæsser
Og selvfølgelig KÆMPE TAK til alle Jer som har hjulpet til idag.
De bedste hilsner fra Trailstars Falster bestyrelse.

Og husk næste dag i Rottehullet : se dette LINK

Se billeder fra spordagen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »