Systofte Grusgrav


Turisterne indfinder sig

Vi har netop modtaget mail fra Sydtyskland. Klaus og hans familie har netop holdt ferie på Marielyst og har i den forbindelse været på sporet i Systofte, som de iøvrigt roser meget😀VI har spurgt dem hvordan de fandt Trailstars Falster. Via google inden de tog hjemmefra og så via Marielyst Turistinformation hvor de hentede vores nye turistbrochure. God historie👍👍🚵‍♂️🚵‍♀️

Se turistbrochuren her


Spordag i Systofte Grusgrav 26. august 2018

Første spordag efter ferien i Systofte grusgrav med fint fremmøde af 17 veloplagte frivillige. Vejret var med os, og både morgenmaden og frokosten kunne indtages ved søen.
Dagens opgaver stod på trimning af spor, småreparationer og justeringer og en mindre omlægning af sporet med nyetablering af et par oplagte sving.
Alt i alt en vellykket spordag med et toptunet spor som resultat. Tak for indsatsen! 💪🏻🚵🏼‍♀️
Og tak til overgrillmester Jan fra Cyklebørsen for frokost🌭


Spordag 8. oktober 2017 Systofte Grusgrav

Næsten 30 frivillige havde idag valgt at bruge deres søndag i et fantastisk efterårsvejr. Der blev lagt toplag på den nyeste del af sporet over imod Systofte By. 8 trillebører samt motorbør, pladevibratorer og frontlæsser var det tunge grej vi havde gang i. Desuden blev der lagt hønsenet på flere af broerne samt sprøjtet algerens på endnu flere. En ikke planlagt B-nedkørsel blev i lynets hast planlagt og udført. Mette Aarslew-Jensen havde bagt kage og sørgede desuden for bespisningen både til morgen og til middag. Vi takker endnu engang for den opbakning vi har oplevet idag. Uden Jeres hjælpende hænder havde vi ikke et spor, som vi idag kan være meget stolte af. BEMÆRK. Det netop udlagt toplag skal sætte sig og vi har derfor lukket denne del af sporet midlertidigt. Venligst respekter dette 🙂


Bike & Bål i Systofte Grusgrav 26. august 2017

En dag med flere teknikkurser for voksne og børn med bl.a Christian Terry og Martin Busk som instruktører.

Dagen bød også på muligheden for at prøve kræfter på Specialized Bicycles 2017 modeller indenfor mountainbikes….og EL-mountainbikes.

Der var plads til selv at afprøve pump-tracks-banen, der var opstillet ved søen eller bare sidde og kigge på børn, som udfordrede de voksne på den to-hjulede.

Dagen sluttede med fællesspisning og bål i det bedste danske sensommervejr.

Stor tak til :

Cyklebørsen for at arrangere Specialized Bicycles og et telt

Steens Bageri for Rungsted Kage og Kringle, en stor fornøjelse.

Leif Olsen for lån af bord og bænke (og kørsel frem og tilbage af samme).

Christian Terry for at tilbringe dagen sammen med os.

og ikke mindst Alex Hvid Troelsen og Tina Terkildsen Troelsen for at sørge for alt klappede denne dag.

….og selvfølgelig til alle Jer der dukkede op i løbet af dagen.

Tak for i år