Bestyrelsesmøde 29. november 2018

Så vi igang i bestyrelsen

Sted Listrup

Fremmødte Mette, Per, Alex og Jesper. Afbud Martin.

 1. Sporkonference i Præstø  24. og 25. november. Vi deltog med Per og Alex. Afbud fra Kurt grundet sygdom. 70 deltagere. Praktisk sporbyg i Fruens Plantage i Næstved. Sportjek i Faksinge, oplagt spor til fællesture, kan køres af alle. Netværk med andre sporbyggere, bl.a. Ontrail.dk
 2. Kommende spordag Systofte søndag d. 9. december. Få samlet pumps sammen, reparation af sponsorskilt og nogle andre mindre opgaver. Per og Alex hekser et program. Begivenhed på Facebook bliver opdateret af Alex.
 3. Vintercup 15. december. Sikrer at broer ikke er glatte.
 4. Generalforsamlingen fastsat til d. 21. februar kl 19.00 på Lindeskovskolen. Begivenhed på FB oprettes ved v/jaaj . Lokale bestilles v/Per, bestilling af T-shirt v/Mette
 5. Tilskud fra Kommunen. Vi har modtaget kr. 27.500 fra Bosætningspuljen 2018 til vores drift. Kommunen kontaktes  (Jesper) med henblik på økonomisk tilskud til driften fremadrettet 
 6. Kassereren. Pt har vi plus på vores konto i vores nye bank, Arbejdernes Landsbank.
 7. Vignette 2019. Vi skal have planlagt ny Vignette så den er klar til Generalforsamlingen, diverse sponsorer kontaktes.
 8. Info fra Naturstyrelsen. Alex har haft kontakt med HC og de fik vendt nogle ting omkring Bangsebro Sporet om hvordan vi som brugere og de som ejer oplever hverdagen. Positiv dialog.
 9. Hamborgskoven v/Per. Skovfældningen tidligere i år og eventuel hegning af området ved Granathullet er gået lidt i stå. Forventligt sker der måske noget til foråret. Vi havde et godt løb i forbindelse med Vintercuppen 17. oktober med rekordtilmelding på 80 personer.
 10. Tiltag for 2019. Vi skal bruge energien i Systofte og vil tænke lidt større med tanke på at trække flere til Systofte.
 11. Eventuelt. Langærmet cykeltrøje er efterspurgt. Per følger op på priser mm. Næste møde 4. februar 2019

For referat jaaj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »