Bestyrelsesmøde 21/10-2019

Vores nye trailer savner nogle farver og billeder, se pkt 5

Sted: Strandboulevarden, Nykøbing F

Hele bestyrelsen fremmødt.

 1. DGI Unge Taskforce 28/10. Lægges på Trailstars Ungdom.
 2. Åhaverne MTB Spor, status. Der mangler stadig nogle penge for at fuldføre projektet som vi godt kunne tænke os. Vi tager kontakt til kommunen. Projekt starter op til foråret.
 3. Temamøde, FundRaising 6/11. Vi har ikke mulighed for at deltage denne gang og håber på nyt møde senere.
 4. DGI Vordingborg møde 23/10 i Præstø. Vi håber at deltage med et par stykker fra bestyrelsen.
 5. Trailstars Falster har indkøbt en trailer. Denne vil vi gerne have plastret til med den fedeste reklame for hvad vi laver (mtb spor og det at køre mtb). Vi har modtaget et tilbud for dette og kunne godt bruge 4 venlige sponsorer a kr 3000,00. Bestyrelsen har pt mange jern i ilden og søger derfor ad denne vej hjælp til at finde de 4 sponsorer. Vi har allerede fået et billede af hvad det er vi har af planer for denne fantastiske reklamesøjle 🙂 Send os en besked på facebook eller på trailstarfalster@gmail.com
 6. Spordag den kommende søndag i Systofte, hvor vi skal sætte nye egetræspæle og lægge toplag på Rottehullet. Foreløbig 18 tilmeldte. Der er morgenmad og frokost.
 7. Udvalg. Vi har et nyt emne til udvidelse/fornyelse i bestyrelsen, som længe har været et ønske. Vi kunne dog stadig god bruge endnu en. Vil vil gerne have følgende udvalg fremadrettet: Løbsudvalg, Turudvalg, Sporudvalg, Kørerudvalg.
 8. Henvendelse fra Klaus Westerholt angående løb til sommer. Vi arbejder på et Stjerneløb.
 9. Duatlon med TRiklubben i januar og februar. Vi sender mail omrking dette.
 10. Vinterarrangementer. Mekaniker kursus for kvinder 25. november. DGI instruktørkursus 28. marts i Systofte. Pt har vi 6 tilmeldte. Der er plads til flere 🙂  16. marts DGI sikkerhedskursus for medlemmer (20 pladser) Klubaften 14. november i cykelbørsen. Der planlægges 3 motions-aftener efter nytår. Der kommer eller er allerede opslag omkring disse. Følg med på MTB Falster og vores hjemmeside.
 11. Generalforsamling torsdag.6. februar kl. 1900
 12. Kassereren: 184 medlemmer og vignettesalg 80 stk d.d. Vi har plus på vores bankkonto.Der arbejdes på en program for medlemsregistrering/regnskab, da vores store medlemstilgang har givet kassereren rigtig meget arbejde, som vil kunne minimeres.
 13. Spordag 17. november kl. 0830 hvor vi håber at kunne genetablere Bangsebrosporet, eller noget af det.
 14. Eventuelt. Næste møde 4. december

For referat JAAJ

gang i den 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »