Ny klubtrøje

klik på billede for at se i flere vinkler (bagsiden, oppefra mv)

Det er nu du kan købe vores nye klubtrøje fra Endura. Der er tale om en langærmet løst siddende (ej afbilledet) med logo på som billede.

Vi har I Trailstars Falster valgt at yde tilskud pr. medlem og sammenholdt med mængderabat, kan vi tilbyde trøjen til kr. 300,00. Normalprisen er kr. 478,00. Tilskuddet gælder kun denne ene trøje og den kan KUN købes af medlemmer, der har betalt kontigent.

Trøjen findes i dame- og herrestørrelser.

Frem til tirsdag d. 20 august kl. 21.00 kan den prøves og betales i Cyklebørsen i Nykøbing F.

Der vil senere kunne bestilles andre modeller og bukser, når vi vælger at åbne op på vores web-side på Endura. Disse bestillinger yder vi IKKE tilskud til, men der vil kunne opnås mængderabat. Mere om dette senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »