MANDFOLK PÅ MTB 💪🏼

11.april 2019

Hos os er det vigtigt, at der er plads til alle! 
Derfor opstarter vi holdet ” Mandfolk på MTB”.

Det sociale, fællesskabet og hyggen er i fokus og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod! Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Og har man ikke en cykel, så kontakt os. 


Mandfolk på MTB i Trailstars Falster er for mænd, som holder af at spise god mad og måske fylder godt i landskabet. Her handler det ikke om at tabe sig eller tælle kalorier, men om at komme ud i frisk luft, få rørt sig og have det sjovt! 😜

Vi kører rolige ture på skovveje, stier og let singletrack, hvor vi alle kan være med. Vi holder pauser undervejs – efter behov – og sørger for at der også er tid til at hyggesnakke og fortælle røverhistorier.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Så meld dig ind i vores facebookgruppe, hvor du kan følge med i projektet:

Du er også velkommen til at kontakte Alex Hvid Troelsen på tlf. 29 64 67 61 
eller på mail: mandfolk@trailstarsfalster.dk 

Vi kører første tur Torsdag den 9. maj kl. 18.30 fra Cyklebørsen, Gaabensevej 87 i Nyk. F. med efterfølgende infomøde kl. ca. 19.45 hos Cyklebørsen.

Kender du et rigtigt mandfolk, så kan du passende lige ”tagge” ham her 😀og del gerne opslaget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »