VINTERNYHED 2020/2021

** VINTERSÆSON i TRAILSTARS FALSTER ** ❄️☃️Erfaringen viser at i perioden fra Efterårsferien til foråret vælger mange af vores medlemmer at stille cyklen ind i varmen og dyrke andre aktiviteter. Derfor har Trailstars Falster i år valgt at lukke ned for nogle af de ugentlige ture/træninger. Dette gælder især for holdene Kvinder på MTB og Mandfolk på MTB. Alle er dog som altid velkomne til at slå ture op på MTB Falster og få følgeskab, hvis lysten og vejret er til det.

** MTB FÆLLES TIRSDAGSTUR hele vinteren **

🚴TIRSDAGSTUREN bliver samlingspunktet for alle hold og fortsætter med en ugentlig MTB fællestur hele vinteren igennem sammen med de forskellige tovholdere. Flere grupper efter niveau. Efterhyggen er i fokus som altid! HUSK at få styr på det gode lys ! Hold øje med opslag på MTB Falster.

** NYHED – VINTER YOGA **

🧘Vi har fået super aftale i hus med A.Y.F. Yogacenter i Virket på Falster. De kommer 2 instruktører Michael og Pia og udfordrer os med yoga for begyndere. Lukket hold KUN for Trailstars Falsters medlemmer & familie. Sæt derfor allerede nu kæmpe X i kalenderen 8 torsdage kl. 19.00-20.30 før jul og 8 torsdage efter nytår og hold øje med begivenhederne på MTB Falster – de kommer snarest. Tilmelding på begivenhederne og direkte afregning til yogacenteret.

På Bestyrelses vegne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »