MTB FALSTER vs TRAILSTARS FALSTER

Vi får ofte spørgsmålet. MTB Falster vs Trailstars Falster. Og meget kort. Vi har Facebook-siden (Trailstars Falster) og Facebook-gruppen (MTB Falster) og samlet set er vi TRAILSTARS FALSTER 🙂

MTB Falster dækker over MTB-delen i foreningen/klubben Trailstars Falster. Det er her vi laver MTB-arrangementer; kørefællesskab med Tirsdagsholdet, Torsdagsholdet, Kvinder på MTB, Mandfolk på MTB, Trailstars Ungdom, Vinteraktiviteter, Bike & Bål og meget andet. Alle kan slå ture op i denne gruppe. Pr. 1/3 2020 havde Facebook-gruppen 1472 medlemmer. Alle kan være medlem af gruppen, dog skal man først anmode om at komme ind. Medlemsskab af Trailstars Falster er IKKE en forudsætning, men deltager man I aktiviteter, skal man selvfølgelig søge medlemsskab her

Trailstars Falster dækker over Sporbygger-delen. Det er her vi slår spordage op. Det er vores navn ud af til, når vi skal søge penge til foreningen. Det er vores registrerede navn som forening. Navnet dækker over MTB Falster samt de 3 undergrupperne, Kvinder, Mandfolk og Ungdom. Kun bestyrelsen kan slå op på denne side. Pr. 1/3-2020 havde Facebook-siden 1512 følgere. Alle kan følge siden. Kræver IKKE medlemsskab.

Et medlemsskab af Trailstars Falster og dermed også MTB Falster? Så fortsæt her

Med et medlemsskab støtter man MTB og sporbygning på Sydhavsøerne og kan deltage i vores mange arrangementer 🙂

Vignette 2021
Vignette 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »