Månadsarkiv: juni 2019


Kvinder på MTB

NYT NYT NYT ‼️

MTB for Kvinder i Trailstars Falster 😉🚴💪

Der sker hele tiden nye ting i vores dejlige forening og nu har vi også besluttet at lave et fast MTB tilbud for kvinder – og KUN for kvinder!

Det er vigtigt for os, at alle skal kunne være med! 
Dvs – du skal ikke frygte at du ikke kan følge med og at det er for svært. Vi vil gerne lære dig at køre på de anlagte MTB-spor, men vi tager det meget stille og roligt og kommer ikke til at køre ræs eller vildt, før du er klar!

Vi har lavet denne gruppe, som vi håber du vil melde dig ind i, hvis du er interesseret i at cykle på MTB med andre kvinder. Det er i denne gruppe al information om vores ture vil foregå i fremtiden. Så meld dig gerne ind i den 😊.
Lige nu kører vi mest på vores lette singletrack i Bangsebroskoven. 

Find gruppen her: 
https://www.facebook.com/groups/TrailstarsKvinder/

Vi cykler fra Cykelbørsen:
Mandage 19:00-20:30 
Torsdage 18:30-20:00

Turene er i fuld gang og man melder sig bare på i opslagene her i gruppen.

Kender du nogle kvinder kan du “tagge” hende her 😉 og hjælp os med at dele opslaget !

Hilsen Mette & Tina


Bestyrelsesmøde 12/6 2019

Hele bestyrelsen samlet på Slotsbryggen
 1. Sommercup 2019. 1. afd er afholdt i Kettinge med stor succes. Kommende afd. i Systofte i forbindelse med Bike & Bål. Der tages fat i Grusgravens ejer omkring p-plads i området, da der må forventes en del biler. 
 2. Spordag i Systofte 16. juni. Alex har styr på maskiner og folk til dagen.
 3. Bike&Bål 17. august. Der laves plakat. Kurser m/ Christian Terry udbydes for medlemmer (betaling), derudover kursus for begyndere (betaling) og børnehold, som er gratis Der bliver lavet tilmelding til kurser på Facebook. Der bliver arrangeret mad fra FoodTruck samt salg af øl, vand, kage og kage.
 4. OnTrail kommer i dagene omkring Bike&Bål og “efterser” vores 3 spor.
 5. Hamborgskoven. Per har holdt møde med Rune (Skovfogden) omkring forlængelsen af sporet, som vi allerede betaler for. Inden længe vil vi begynde så det MÅSKE kunne være klar til sommercuppen 31. august. Der vil  senere bliver arrangeret nogle dage med “rive-gilde” (Der skal rives blade en mas.
 6. Kassereren. Revideret budget eftersom vi bliver flere medlemmer end vi havde regnet med. Pt 135 medlemmer 🙂 Vi afventer stadig Guldborgsund Kommunes Outdoorpulje, som vi meget gerne vil søge nogle penge i til bl.a. vores lodsejerbetaling og byggeprojekter. Vi har fornyligt rykket.
 7. Mandfolk/Kvinder status. Pt ca. 20 mandfolk er faste og hos kvinderne ca. 10 faste. Der arbejdes på et lukket forum Kvinder på MTB
 8. Cykelleje. Trailstars Falster har købt et antal cykler, som er forbeholdt kommende nye medlemmer mod en leje for kr. 50,00. Medlemmer kan sende ansøgning til os hvis de ønsker leje til private eller erhvervsmæssige formål.
 9. Go-stil. Vi har mulighed for at tage ud og holde foredrag omkring emnet, hvis vi ønsker at deltage i kursus. Dette vil vi overveje senere.
 10. Forsikringer. Vi har efterhånden en del materiel og har derfor spurgt ind til hvad vi skal gøre og bedt om råd og tilbud omkring dette.
 11. Spordage    3. juli og 24. juli kl 1700-1900 Rivegilde i Hamborgskoven, 28. september kl 0830-1530 i Bangsebro Skoven.
 12. Guldborgsund prisfest.  Vi laver en indstilling.
 13. Bangsebro Hus Børnehave har spurgt om møde ang. ansøgning om penge til cykler til brug på Pump Tracken. Vi tager kontakt til dem
 14. Bestyrelsesammensætning/udvalg i fremtiden. Måske vi skal udvide bestyrelsen eller få flere hænder til nogle udvalg. Dette vil vi arbejde videre på.
 15. Medlemsmøde. Der arbejdes på dette evt i kombination med et foredrag eller lignende og dette i efteråret.
 16. Eventuelt. Container til brug i Systofte. Alex og Per har et par muligheder, som der arbejdes på i forhold til deres stand. Det blev også vendt at vi skal søge penge til cykeltrailer.
 17. Næste møde 7. august på Bøtø kl 1900

Referat jaaj