Månadsarkiv: april 2019


Så nåede vi det :)

27. april 2019

Så nåede vi 100 🙂

Forening i udvikling 🙂 Tak til alle Jer nye medlemmer af Trailstars Falster. Vi har plads til flere – HUSK vores lille konkurrence som løber til 1. maj kl. 1200. Se mere på http://trailstarsfalster.dk/?p=1078

Slået op af Trailstars Falster i Lørdag den 27. april 2019
100 medlemmer. Og det efter kun godt 2 måneder fra vi startede op med kontingentopkrævning. Velkommen til alle Jer nye medlemmer.

Ønsker du også at blive medlem så klik her


Bestyrelsesmøde 24/4-2019

Pump Track i NY, Måske en mulighed på Evigheden i NY købing en dag?


Hele bestyrelsen samlet i Grænge hos Martin. Ulrik Fibaek var inviteret.

  1. Ulrik Fibaek: Pump Track på Evigheden. Ulrik fremlægger den foreløbige indsats for at skaffe midler. Der blev vendt hvordan han kan komme videre og han fik nogle muligheder med hjem. Du kan se link til flere billede fra Velosolutions anlæg i New York her

   2. Mandfolk på MTB status. Søndag er der kursus i Systofte for de lokale foreninger (Sakskøbing Boldklub og Nr. Alslev Gymnastikforening) . Onsdag er er møde på Sjælland. Kasper Krog, Mathias Stridsland, Alex, Per og Tina deltager. 9. maj er der opstart kl. 1830 fra Cyklebørsen. Foreløbig 12 tilmeldte. Der er efterfølgende infomøde.

   3. Spordage. Hamborgskoven for et par uger siden gik over al forventning, med masser af nye tiltag. Vi var 20 frivillige henover dagen. God forplejning og stor arbejdsindsats fra alle. Tak 🙂 

Kommende spordag i Systofte Grusgrav 4. maj. Per og Alex starter op allerede om fredagen. Der bestilles toplag. Maskiner bestilles. Mette sørger for forplejning.

  4. Kasseren. Vi har pænt plus på bankkontoen. Vi er pt 95 medlemmer. Vignetten er der ikke status på lige nu. Der udarbejdes nyt budget pga øget medlemstilgang og øget udgift til Hamborgskoven.

  5. Markedsføringskursus. Ikke interessant lige nu.

  6. Billeder fra Bangsebro åbningen er sendt til Naturstyrelsen i forbindelse med oplæg de vil lave.

  7. Møde i kommunen vedr. tilskudspuljer. Vi arbejder selv videre på den nye outdoor-pulje, som er kommet i spil.

  8. Fremtidige mtb aktiviteter 2019 kurser, fællesture, uddannelse. Der bliver lavet begivenheder på Facebook.

 9.  Kørselsgodtgørelse, fastsættelse af takst. Indtil videre køres efter statens takst kr. 3,56 pr. km.

 10. Ny mailadresse feks. info@trailstarsfalster.dk Der bliver arbejdes videre med det.

  1. Eventuelt. Ny møde dato 3. juni.

Referant jaaj


Status & Konkurrence


Ved Rævebakkerne i Hamborgskoven

STATUS & KONKURRENCE😃 Pr. 14/4 har vi registret 83 betalende medlemmer (9 børn, 11 kvinder og 63 mænd). 

Der er sikkert stadig nogle, der gerne vil betale for et medlemsskab af Trailstars Falster, men ikke lige har haft overskuddet til at få det gjort.

Vi udlodder en lille præmie ved registrering af medlem nr. 100🎯. 

Alle der er medlem inden 1. maj 2019 kl. 1200 deltager i konkurrencen. Forudsætningen er selvfølgelig, at du har betalt og vi har registret 100 betalinger inden denne dato. Også medlemmer udover nr. 100 deltager selvfølgelig i konkurrencen 😃 Køb af KUN Vignetten er IKKE nok for at deltage. 

På dette link kan du se mere om medlemsskabet http://trailstarsfalster.dk/?page_id=897

Vi offentliggøre vinderen af konkurrencen på Facebook og vores hjemmeside søndag d. 5. maj 2019.

Dette opslag er lavet af  Trailstars Falster, Konkurrencen er på ingen måde er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

God søndag 😀

mvh Trailstars Falster / MTB Falster


MANDFOLK PÅ MTB 💪🏼

11.april 2019

Hos os er det vigtigt, at der er plads til alle! 
Derfor opstarter vi holdet ” Mandfolk på MTB”.

Det sociale, fællesskabet og hyggen er i fokus og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod! Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Og har man ikke en cykel, så kontakt os. 


Mandfolk på MTB i Trailstars Falster er for mænd, som holder af at spise god mad og måske fylder godt i landskabet. Her handler det ikke om at tabe sig eller tælle kalorier, men om at komme ud i frisk luft, få rørt sig og have det sjovt! 😜

Vi kører rolige ture på skovveje, stier og let singletrack, hvor vi alle kan være med. Vi holder pauser undervejs – efter behov – og sørger for at der også er tid til at hyggesnakke og fortælle røverhistorier.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Så meld dig ind i vores facebookgruppe, hvor du kan følge med i projektet:

Du er også velkommen til at kontakte Alex Hvid Troelsen på tlf. 29 64 67 61 
eller på mail: mandfolk@trailstarsfalster.dk 

Vi kører første tur Torsdag den 9. maj kl. 18.30 fra Cyklebørsen, Gaabensevej 87 i Nyk. F. med efterfølgende infomøde kl. ca. 19.45 hos Cyklebørsen.

Kender du et rigtigt mandfolk, så kan du passende lige ”tagge” ham her 😀og del gerne opslaget.


Årets første spordag 6. april

Flere billeder kan ses på Facebook

Ny bro ved Bjerget på bagsiden

For en gangs skyld blev det en lørdag vi afholdt årets første spordag. Og sikke et vejr. I løbet af dagen har vi været 20 frivillige hjælpere. 5 hold fik lavet følgende opgaver:

  • 1) Reparation af spor ved Granathullet.
  • 2) nyt spor på bagsiden af Bjerget som gå over på den anden side af åen. 2 nye broer blev etableret.
  • 3) Hele sporet (ca. 4 km) blev fejet og efterset.
  • 4) Efter Bjerget er broen ændret, således af at træ før broen er fjernet og erstattet af et par hop.
  • 5) Forsiden af Bjerget fik flere ny features, bl.a. drop, oplagt sving, tabletops og flere hop. Iøvrigt blev det også lavet nogle reparationer på sporet hvor der har tendens til at stå vand i visse perioder.
Reparation v/Granathullet

Trailstars Falster var vært med forplejning hele dagen. Vi fra Trailstars Falster takker alle der har hjulpet os idag. Ikke mindste de 2 leverandører af Frontlæssere. Uden dem havde vi ikke nået det samme og sikkert heller ikke kunne gå imorgen 🙂 KR Udlejning og Stubbekøbing VVS v/Thomas Sylow

Flere billeder kan ses på Facebook

Næste arrangement i Trailstars Falster, se her

Bliv medlem af Trailstars Falster

God week-end.