Årsarkiver: 2019


Kommende arrangementer

Vores arrangementer bliver slået op på Facebook som begivenheder og her på siden. Nedenfor kan du gå direkte til begivenheden ved at klikke på det enkelt arrangement.

Trailstars Falster’s sommercup:

  • 2/6 Kettinge
  • 17/8 Systofte (i forbindelse med Bike&Bål)
  • 31/8 Hamborgskoven

Tilmelding og info vedr. sommercup her

Find mere om vores aktiviteter på MTB Falster på FacebookNy klubtrøje

klik på billede for at se i flere vinkler (bagsiden, oppefra mv)

Det er nu du kan købe vores nye klubtrøje fra Endura. Der er tale om en langærmet løst siddende (ej afbilledet) med logo på som billede.

Vi har I Trailstars Falster valgt at yde tilskud pr. medlem og sammenholdt med mængderabat, kan vi tilbyde trøjen til kr. 300,00. Normalprisen er kr. 478,00. Tilskuddet gælder kun denne ene trøje og den kan KUN købes af medlemmer, der har betalt kontigent.

Trøjen findes i dame- og herrestørrelser.

Frem til tirsdag d. 20 august kl. 21.00 kan den prøves og betales i Cyklebørsen i Nykøbing F.

Der vil senere kunne bestilles andre modeller og bukser, når vi vælger at åbne op på vores web-side på Endura. Disse bestillinger yder vi IKKE tilskud til, men der vil kunne opnås mængderabat. Mere om dette senere.


Bestyrelsesmøde 7. august 2019

Bestyrelsesmøde 7. august 2019

Hele bestyrelsen samlet på Bøtøvej, Marielyst

  1. Bike&Bål. Alex har lavet forslag til start på sommercuppen og parkering. Peter Langerup har meldt sporet klar til løb. De praktiske ting blev gennemgået, mad, drikke, boder, democykler (afhentning i Jylland) mm.
  2. Tøj: Der er nu udbudt en trøje med lange ærmer som sælges for kr. 300,00 (normalpris kr. 478,00). Rabat og tilskud fra Trailstars Falster giver den favorable medlemspris
  3. Kassereren. Budgettet for de seneste sporbyggerdage holder sig indenfor rammerne. Vi har plus på kontoen i banken. Dags dato har vi rundet 165 medlemmer.
  4. Skadeskursus. Vi undersøger om vi skal udbyde et kursus i købet af vinteren.
  5. Sidste del af udvidelsen i Hamborgskoven. Kræver et rivegilde mere ala de 2 tidligere. Vi får besøg af OnTrail om et par uger, som kommer og vurderer vores spor (gælder også vores 2 andre spor).
  6. Spordage: Rivegilde mandag 26. august, 28. september Hamborgskoven og 27. oktober i Bangsebro
  7. Eventuelt. Fonde der skal søges og hvad skal vi søge til. Friluftrådets lokale afd. kan netop nu søges. Vi arbejder på en lukket trailer til cykler og udstyr til spordage.

Nyt møde aftalt til torsdag 19. september.

For referat jaaj