Månadsarkiv: maj 2017


Spordag 21/5-2017 i Systofte Grusgrav.

Hold da op 🙂 Næsten 1000 meter nyt mountainbikespor. I uvejsomt terræn med krat og stejle skranter….og nogle ligeud stykker. 30 sporbyggere gav den max gas i Systofte Grusgrav. Jo, vi nåede til vejs ende; således kan man nu cykle stort set rundt om søen på både et UD-spor og et HJEM-spor. Skal du lige forbi at prøve – ja selvfølgelig skal du det 🙂 Der er stadig en del finish arbejde og forbedringer. Alt dette vender vi tilbage med til efteråret med nye spordage. Bestyrelsen for Trailstars Falster er Jer alle dybt taknemmelige for Jeres gå-på-mod og arbejdsindsats. En sand fornøjelse at se den opbakning. Dennegang sørgede Jan Højbjerg fra Cyklebørsen og hans familie for frokost i form af Pastasalat og Kylling på spyd. Steens Bageri havde bagt kagen. Tak til Jer 🙂 Der var lodtrækningsgaver i form af Rosévin og Chokolade fra @Slagelse MTB, som fik ruterundvisning tidligere på måneden. Desuden fik vi flittigt brugt nye spader sponsoret sammen med ny trillebøre fra @Tømrermester Henrik Hilt, Ja Byg, Bent Jensen, Pilemand, Låsespecialisten, Glarmester Aage Larsen, IDEBYG og @Mark Hagstrøm . Alt ialt en dag som endnu engang sætter Spordag I SYSTOFTE og Visit Lolland-Falster på Danmarkskortet. Nyd de mange billeder. Tak for en god dag. mvh Trailstars Falster

Se flere billeder på Facebook


Bestyrelsesmøde 8. maj 2017

afholdt på Strandboulevarden 44.

Fremmødte (alle) Per, Mette, Martin, Alex og Jesper

Referat jaaj

pkt 1:  Evaluering Spordag i Systofte 30. april. Vi udvidede med en arbejdsdag allerede om fredagen til forberedelserne til selve dagen, hvilket var en klar fordel med de udfordringer vi vidste der var med de stejle skranter. Alt klappede denne dag og alle ydede det yderste (man var jo helt høj, da man kom hjem)

pkt 2 Kommende spordag i Systofte 21. maj. Forberedelser hertil. Bespisning. Plan for dagen og dagen før.

pkt 3 Kassereren: Status på kassebeholdning ca. kr. 50.000,00 når de sidste kendte regninger er betalt. Friluftrådet har stadig vores regnskab liggende for vores sidste ansøgning om udbetaling for Systofte Grusgrav. Håber snart at de kommer 🙂

Udregnet pris for vores nyeste brobygning ca. kr. 250,00 pr meter og det uden arbejdsløn, som jo er frivillig arbejdskraft.

Budget for fremtidig vedligeholdelse af Hamborgskoven, Systofte Grusgrav og Bangsebro Skoven under forberedelse til brug til møde med kommunen senere på året (ikke aftalt endnu).

pkt 4 Materiel-liste. Oversigt over vores redskaber og værktøjer skal udfærdiges. Evt køb af skibscontainer til opbevaring.

pkt 5 Naturlandet. Alex har kontakt med dem angående hjælp til Pumptrack i Bangsebro Skoven.

pkt 6 Kontrakter på vores spor skal samles i mappe (hos Per) og desuden ligge som tilgængelig digitalt for siddende bestyrelse.

pkt 7 Nyt fra de 3 spor. Bukkejagt starter snart i Hamborgskoven. Opslag på Facebook. Ved løb på Crossbanen må man ikke kører på sporet omkring  crossbanen. Der vil bliver skiltet fremover og gjort opmærksom herpå på Facebook opslag.

Budget for Pumptrack i Bangsebro Skoven. GPx Tracking af vores spor. Vi finder en person der kan stå for dette, så vi kan blive en del heraf.

pkt 8 Datoer for kommende arrangementer

Bestyrelsesmøde 12. juni 2017

Bike & Bål     26. august 2017

SporCamp Bangsebro Skoven 8-10. september 2017

Spordag Systofte 8. oktober 2017

Spordag Systofte 5. november 2017

Spordag Bangsebro 3.december 2017

jaaj